vänster högerHistoria
Blårök Åtvidaberg är en veteranmopedklubb som har veteranmopeder och framför allt veteranmopedrallyn som ledstjärna. Klubben har sina rötter i Björsäter, ca 2 mil norr om Åtvidaberg. År 2003 lades Blårök Björsäter ner och klubben lades på is för att sedan åter startas upp i Åtvidaberg den 1 Augusti 2004. Klubben återuppfördes av Stig Ahlström, Åtvidaberg och Rolf Hansson, Linköping. Blårök har idag ca 150 medlemmar och verkar i Åtvidaberg och omnejd. Vanligtvis bedrivs två mopedrallyn varav ett på våren och det andra på sensommaren.

Vill du bli medlem?
Tveka inte, kontakta oss för medlemskap!

Vad ställs för krav på mig som medlem?
Som medlem i klubben förväntas man följa de stadgar som föreningen fastställt. De mest engagerade söker sig till styrelsen och väljs in på olika poster enligt standardrutin. Medlemskapet kostar 150kr/år och skall betalas in vid årsskiftet till bg: 380-8029.

Fest & Fikakommittén
Vill du ha festlig fika när du gästar våra rallyn? Svaret är givet och här har du noblessgruppen som kommer att göra dig mycket nöjd.


Klubblokalen
Vår klubblokal är belägen i korset Vikingagatan/Trädgårdsgatan i Åtvidaberg. Pilen i kartan nedan visar klubblokalens position.


Lokalen ligger i ett lägenhetshus på källarplan. I bilden nedan är det den första dörren på långsidan som är rätt ytterdörr. Väl inne i trapphuset är det dörren direkt till vänster som leder dig rätt.


Det är förbjudet att parkera på de övriga hyrestagarnas platser så parkering sker i trädgårdsgatans förlängning, i enlighet med trafikverkets regler. Trots att vi är Svea rikes mest förnäma förening har vi inte mandat att göra hur vi vill.